Säännöt ja ohjeet

EMME MYY TUOTTEITA JOISTA PUUTTUU TUOTEKUVAUS, HINTA TAI HINTAA SUTATTU!

Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki säännöt luetuiksi ja ymmärretyiksi sekä noudattamaan niitä!

1. Myyntipaikka sisältää myyntipöydän, vaaterekin ja henkarit (ei saa tuoda omia henkareita). Käytäville ei saa sijoittaa myytäviä tuotteita. Henkarit ovat Ajattoman omaisuutta!

Pöytien päädyt ja käytävät eivät ole myyntitilaa!

2. Vuokrajakso on 7  tai 10 päivää. Kysy pidempiä jaksoja kassalta. Kun tuot myytäviä tuotteita pöytään, ilmoittaudu kassalle. Jakso alkaa arkisin klo 10.00  ja viikonloppuisin klo 11.00 sekä päättyy päättymispäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Voit kuitenkin tuoda tavaraa varausjaksoa edeltävänä arki-iltana sulkemisajan jälkeen klo 18.00 – 18.30 välisenä aikana ja viikonloppuisin sulkemisen jälkeen klo 15.00 – 15.30 välillä.

Vuokrajakson päätyttyä, viimeisenä myyntipäivänä, ilmoita kassalle tyhjennettävän pöydän numero. Pöytä pitää tyhjentää tunti ennen sulkemista (arkisin klo 17.00 ja viikonloppuisin klo 14.00 mennessä). Muista ottaa mukaasi mahdollisesti vitriinissä tai tiskin takana olevat tuotteesi. Jos olet käyttänyt hälyttimiä poistata ne kassalla. Myyntipöydän tyhjennyksestä perimme 10 € korvauksen. Tällöin tuotteet tulee noutaa mahdollisimman pian, 7 päivän kuluessa. Jonka jälkeen niiden omistusoikeus siirtyy Cafe Kirpputori Ajattomalle.

3. Pöydän vuokraaja vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Kaikki myytäviin tavaroihin liittyvät vastuut kuuluvat pöydän vuokraajalle.

4. Emme myy hintalaputtomia tuotteita, sekä tuotteita joihin ei ole kirjoitettu tuotekuvausta. Jokaiseen tuotteeseen kiinnitetään viivakoodillinen tuotelappu. Tuotelappuun kirjoitetaan tuotteet kuvaus, hinta ja mahdollinen koko. Laput voitte kiinnittää haluamallanne tavalla esim. nuppi- tai hakaneuloilla, niiteillä tai ompelemalla. Lappuja ei kerätä takaisin, vaan saatte jakson jälkeen raportin myydyistä tuotteista. Mikäli muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu. Käytämme viivakoodillisia tuotelappuja kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi ja virheiden välttämiseksi. Ilman viivakoodia olevien lappujen käyttö on kielletty.

Viivakoodia ei saa peittää (esim. maalarinteipillä). Käsin kirjoitettaessa tee selvät numerot, jotta vältytään mahdollisilta väärin tulkituilta numeroilta. Esimerkiksi numero seitsemän on käsintehtäessä kirjoitettava poikkiviivan kanssa.

Pöytävuokraan kuuluu 4 tavallista viivakoodiarkkia ja yksi tarra-arkki. Lisäarkit maksavat: tavallinen 0,20 € / arkki ja tarra 0,50 € / arkki

5. Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, alkoholeja, lääkkeitä, aseita, aikuisviihdettä, laittomasti kopioituja tai piraattituotteita eikä elintarvikkeita.

6. Emme vastaa varastetuista tuotteista. Emme myöskään vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tai tilittämättä jääneistä tuotoista, vesivahingon, tulipalon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä.

7. Tuo myyntiin vain siistejä, puhtaita ja EHJIÄ tuotteita. Jos niissä on jotain huomautettavaa, ilmoittakaa siitä myyntilapulla. RIKKINÄISIÄ TAVAROITA EI SAA MYYDÄ. Myy vain sellaisia tuotteita joita itsekin voisit ostaa kirpputorilta. Emme vastaa tuotteissa esiintyvistä vioista tai puutteista. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Tarkistathan tuotteen kunnon / toimivuuden ennen ostamista!

8. Voitte lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet kirpputorille maksutta, sovittuanne siitä etukäteen.

9. Ilman hintalappua olevat tai kirpputorille jääneet tuotteet säilytetään ”löytöpöydässä” josta myyjä voi noutaa / hinnoitella tuotteen uudelleen. Löytöpöytä tyhjennetään parin viikon välein ja tavarat siirtyvät sen jälkeen Cafe Kirpputori Ajattoman omistukseen. Tuotteet hinnoitellaan hyväntekeväisyyspöytään.

10. Myyntipöydän peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen vuokra-ajan alkua. Peruutus tulee tehdä puhelimessa tai laittamalla tekstiviesti asiasta. Peruuttamattomista pöydistä perimme pöytävuokran.

11. Ilmoittakaa kassalle jos haluatte alentaa kaikkien tuotteittesi hintaa esim. 50 %. Saatte kassalta ale -kyltin pöytään.

12. Myyntipöydän siisteyden ylläpitäminen kuuluu pöydän vuokraajalle.

13. Kirpputorilla on tallentava videovalvontajärjestelmä ja hälytinportit.  Hälyttimiä voitte hankkia kassalta korvausta vastaan. Vaatteisiin kannattaa asentaa kovahälyttimet siten, että tuotelappu jää hälyttimen väliin lappujen vaihtamisen estämiseksi. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille.

14. Vaarallisten teräaseiden myynti pöydissä on kielletty, tuo nämä vitriiniin. Vitriiniin ei alle 10 euron tuotteita.

15. Maksamme tilitykset käteisellä tai tilille jakson päätyttyä. Teemme tilitykset vuokrausjakson loputtua ( 7pv ja 10pv). Pitempiaikaisten (1 kk) on mahdollista saada yksi välitilitys kesken vuokrajaksoa ( 2 viikon välein) ja ensimmäisestä tilityksestä veloitamme aina pöytävuokran.

Tarkistathan tilityksen heti niin voimme korjata mahdolliset virheet, sillä myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa. Käteistilitykset maksamme seuraavana päivänä. Yli 300 €:n tilitykset maksamme tilille. Tilitykset näkyvät tilillänne pankista riippuen viikon kuluessa.