Vinkit hyvään myyntiin

* Muistakaa täyttää pöytävuokrasopimus, saatte sen kassalta.

* Pidä myyntipöytäsi järjestyksessä, siisti myyntipöytä houkuttelee asiakkaita.

* Lisää myyntipöytääsi tuotteita vähitellen, näin myytävät tuotteesi tulevat paremmin esille. Kun laitat tavaraa ylähyllylle, ota huomioon että osassa pöydistä on takana rako johon voi pudota pieniä tavaroita, joita emme saa otettua pöydän takaa pois. Ylähyllylle tavaroita laittaessasi huomioi pöydän numero ja jätä se näkyviin (älä laita numeron eteen isoa tavaraa joka peittää sen).

* Kun täytätte pöytää pitäkää käsilaukkunne, rahapussinne ja puhelin valvonnassa, älkääkä vain jättäkö niitä silmistänne hetkeksikään, jos asioitte myyntitiskillä tai haette tavaraa autosta. Säästytte näin monelta harmilta.

* Parhaimman myynnin saat myymällä kausituotteita, esim. luistimet talvella, kesävaatteet kesällä.

* Pienille arvotavaroille meiltä löytyy lukittu vitriini, johon voit tuoda tuotteita myyntiin pöydän vuokrausjaksolla ilman lisäveloitusta.( 2 tuotetta asiakas)

* CD- ja DVD -levyistä voit tuoda sisällön kassalle ja jättää pöytääsi kotelot hintamerkintöineen. Suosittelemme, että laitat levyt esim. kahvinsuodatinpussiin ja kirjoitat päälle pöytäsi numeron, levyn nimen ja viivakoodihintalapusta löytyvän tuotenumeron. CD-säilytyskotelot kirjattuina em. tiedoilla käyvät myös hyvin.

* Arvokkaimmista kengistä voit tuoda toisen kengän kassalle.

* Ilmoitamme kaikki myymälävarkaudet poliisille. Varkaan tai huijarin käräyttämisestä maksamme palkkion.

* Pitkille vaatteille meillä on erillinen rekki, johon voit tuoda pöydän vuokrausjaksolla 1 tuotteen / pöytä ilman lisäveloitusta.

* Käy tarkistamassa ”löytöpöytä”, onko siinä mahdollisesti sinulle kuuluvia hintalaputtomia tuotteita.

* Jos Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä – henkilökuntamme palvelee mielellään.

Kirpputori Ajaton toivottaa hyvää Myyntionnea!